Werken bij

Wat bieden we

Promotie werk bij Promowork is zeker een van de leukste bijbanen die denkbaar is. Je werkt op oproepbasis, dat wil zeggen dat je werkt wanneer het jou uitkomt! Je werkt voor veel verschillende opdrachtgevers en de afwisseling is zeer groot; je werkt elke keer weer voor een ander A-merk, dan weer op een beurs, dan weer in een samplingteam of als demonstrateur.

Wie zoeken we

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die graag de handen uit de mouwen steken. Bij promotiewerk is belangrijk dat je flexibel bent, goed kunt omgaan met verantwoordelijkheden, een representatief uiterlijk hebt en het leuk vindt om met mensen om te gaan. Bovendien realiseer jij je dat je het visitekaartje bent van onze opdrachtgevers. Daarom staan enthousiasme, betrokkenheid en service hoog in je vaandel. Een servicegerichte instelling is zeer belangrijk.

Wat verwachten we van je

Denk je dat je geschikt bent voor promotiewerk bij Promowork? Je wilt graag werken en je herkent jezelf in de bovengenoemde eigenschappen, schrijf je dan in via ons online inschrijfformulier. Wij zullen je dan uitnodigen voor een intake gesprek en wellicht kun je binnenkort voor onze promotie acties aan de slag!

Als jij bevlogen, klantgericht, enthousiast en inspirerend bent, pas je bij ons!